zondag, november 19, 2006

[Granite Tom] Nawoord

Dit wil nog even vermelden:

vandaag 19-11-2006 heeft het WK op de volledige afstand plaatsgevonden. Winnaar daarin was de Deen Torbjorn Sinballe.
Opmerkelijker nog is de 2e plaats van Craig Alexander. Dit slechts 8 dagen na zijn verdiende overwinning in Florida. Een man om naar uit te kijken dus.
Onze landgenoot Marino Vanhoenacker heeft ook weer een sterke prestatie afgeleverd en werd 3e.

Dit om aan te geven dat de prestaties op het WK Ironman 70.3 niet van de poes waren en ze geeft vooral meer glans nog aan de al zeer mooie resultaten van de Youri Gokel (15e en 2e age grouper) en Peter Schoors (2e in zijn age group).


En wat nu na het WK?
Een aantal onder ons weten al wat ze volgend jaar willen presteren. Zo gaat Eric zijn eerste volledige Ironman trachten te volbrengen in Lanzarote, Eveline in Klagenfurt. Mieke doet haar wedstrijd op de volledige al over 3 weken op 2 december in Australiƫ. All steun is nu voor haar. Filippe weet het nog niet zo maar wil eigenlijk revanche nemen.

Ikzelf heb nog geen behoefte om wedstrijden in te plannen maar alleszins wil ik al wel Brasschaat meedoen. Deze wedstrijd heb ik nog niet meegedaan en het is toch de reden waarom ik met triatlon begonnen ben. En natuurlijk de mooiste kwarttriatlon in Belgiƫ: die van Brugge.

Nu is er eerst nog wat tijd voor dingen naast het sporten alleen. Volgende week bijvoorbeeld een concert van Placebo en er moet ook weer gewerkt worden. De centen daarvan zullen gebruikt worden om op trainingsstage te gaan naar Mallorca.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage