donderdag, augustus 03, 2006

[IronFlip] De reis naar Florida - Deel 1


Sinds gisteren staan onze qualificaties online op de site Ironman.com. Na een kleine registratie moet je een medische "disclaimer" invullen en is je startbewijs nogmaals bevestigd. Typisch Amerikaans is de noodzaak om verschillende keren de optie af te vinken dat je geen reklame in je mailbox wenst van verwante organisaties. Ik heb deze allemaal zorgvuldig afgevinkt en toch ... geen 4 uren erna kreeg ik al mails binnen van de organisatie Active.com. Eerst was ik een beetje verveeld met die spam maar na op de site rond gekeken te hebben bleek deze toch boordevol interessante informatie te staan. Een aanrader dus.

We reizen af in een Brugs-Wase connectie. Samen met Mieke Dupont , een zekere Eveline en "de mama's" zijn we met 8 die afreizen naar Florida. We vliegen met Continental Airlines van Brussel naar New Ark en zo door naar Tampa. We vliegen heen op 9 november ( amper 2 dagen voor de wedstrijd) en we komen terug op 16 november.

Na de wedstrijd gaan we nog een 5 tal dagen rondtoeren en genieten van het mooie weer en omgeving. Het stulpje dat we gehuurd hebben is er 1'tje om U tegen te zeggen. Mandalay PoolHouse ( http://www.floridavacations.com/fv/8113.html ) met slaapplaats tot 10 personen, een "pool" , highspeed internet en genoeg electronica voor 5 gezinnen. Het ziet er allemaal veel belovend uit. Dank aan Mieke die hier al veel werk heeft ingestoken.

En nu ... is het wachten tot de zomerse buien en stormen achter de rug zijn zodat we weer kunnen gaan trainen zonder omver geblazen te worden. T'is me toch wat die Belgische zomer !

2 reacties:

Op 9:26 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

vooral dat bubbelbad zal heel erg gegeerd zijn...

veel succes met de voorbereiding!

 
Op 12:41 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Hallo de mannen,

Hier met een zekere Eveline. Heb jullie site doorgekregen van Mieke. Ziet er leuk uit.
De groeten en tot in november.
Op foto 105 en 408 (Berlare) kan je zien wie die zekere Eveline is...

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage